Diyarbakır'da kaza: 8 yaralı

Diyarbakır'da kaza: 8 yaralı
Diyarbakır’dan Çüngüş ilçesine doğru yola çıkan hafif ticari araç, Ergani ilçesine 20 kilometre mesafede sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

TİGRİS HABER - Kaza, Diyarbakır’ın Ergani ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ahmetli Mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 TA 5075 plakalı hafif ticari araç sürücüsü, akrabalarını almak için Çüngüş ilçesinden Diyarbakır Havalimanı'na geldi. Burada akrabalarını alan sürücü Çüngüş'e doğru yola çıktı. Araç sürücüsü Ergani ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ahmetli Mahallesi civarında direksiyon hakimiyetini kaybedince araç yol kenarındaki korkuluklara çarptı, ardından da menfeze uçtu. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik gücü sevk edilirken, kazada aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve jandarma ekipleri kazanın yaşandığı yerde çalışma yaptıktan sonra inceleme başlattı. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.