Diyarbakır’da 'korona yolculuğu'

Diyarbakır’da 'korona yolculuğu'
Diyarbakır’da şehir içi minibüslerde koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kurallar deliniyor. Yolcu sayısının yarıda tutulması gereken minibüslerde ayakta yolcu bindirilerek ‘korona yolculuğu’ yapılıyor.

GRİS HABER - Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemiye dönüşen koronavirüsü, her geçen gün artarak ilerlemeye devam ediyor.

Özellikle Diyarbakır ve çevresinde yanlış anlaşılan 'kontrollü sosyal hayat', koronavirüsün ikinci dalga olarak seyretmesini beraberinde getirdi. Kontrollü sosyal hayatı yanlış anlayıp, koronavirüs tedbirlerine uyumayan Diyarbakır’ın hemen her ilçesinden pandemi haberleri gelmeye devam ediyor. Buna bağlı olarak Diyarbakır’da toplu taşımada belirlenen koronavirüs tedbirleri hiçe sayılıyor. Minibüslerin ayakta yolcu taşıması yasak olmasına rağmen, kent genelinde bu kurala az sayıda dikkat ediliyor. Vatandaşlar ise söz konusu durumun; denetimlerin az olmasından kaynaklandığını belirterek, bu konuda yetkililerden gereken adımların atılmasını istiyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum