Diyarbakır’da miniklerin akvaryum keyfi

Diyarbakır’da miniklerin akvaryum keyfi
Diyarbakır Bağlar’da Kardelen Kadın Merkezi’nde faaliyetlere katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar, bir AVM’de bulunan akvaryumda dünyanın dört bir yanından gelen balıklarla keyifli bir gün geçirdi.

Bağlar Belediyesi’ne bağlı Kardelen Kadın Merkezi’nde faaliyetlere katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar, bir alış veriş merkezinde bulunan akvaryuma giderek yeni yıl öncesinde eğlenceli anlar yaşadı. Anneleriyle beraber keyifli bir gün geçiren çocuklar, balıklar hakkında bilgi aldı ve resimler çektirdi.

diyarbakir’da-miniklerin-akvaryum-keyfi-(3).jpeg

İlk kez böyle bir heyecanı yaşadılar

 Bağlar Belediyesi’ne bağlı Kardelen Kadın Merkezi’nde faaliyetlere katılan 4-6 yaş grubundaki çocuklar, eğitmenler eşliğinde gördükleri eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de katılıyor.

 28 çocuk, anneleriyle beraber bir AVM’de bulunan akvaryumda  dünyanın dört bir yanından gelen çeşit çeşit balıklarla keyifli bir gün geçirdi. İlk kez böyle bir heyecanı yaşayan çocukların akvaryum içerisindeki balıkları şaşkın bakışlarla izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

diyarbakir’da-miniklerin-akvaryum-keyfi-(1).jpeg

Akvaryumdaki balıkları inceleyerek öğretmenlerinden balıklar hakkında bilgi alan miniklerin heyecanı ve mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Balıkları hayranlıkla izleyen çocuklar, velileri ve eğitmenleriyle beraber resimler çekerek bu güzel anları ölümsüzleştirdi.(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.