Diyarbakır’da özel okul vurgunu iddiaları soruşturuluyor

Diyarbakır’da özel okul vurgunu iddiaları soruşturuluyor
Diyarbakır’daki özel okul vurgunu iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer, özel okulun ortakları ile okul aile birliği temsilcilerini bir araya getirecek.

Diyarbakır’da özel kolej mağduriyeti ile ilgili yapılan haberle sonuç verdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve il Valisi, konuya müdahil oldu.

Bakan Selçuk ve il Valisi Karaloğlu’nun talimatıyla harekete geçen İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer, soruşturma başlattıklarını söyledi.

Aileler tepkili olduğu özel okul sorununda soruşturma başlatıldı

Diyarbakır’da yaklaşık 1200 veli Özel Maarif Mozaik Koleji tarafından mağdur edildiğini belirterek açıklama yaptı. Aileler, almadıkları bir hizmet nedeniyle bankalara borçlandırıldığını belirterek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’na sorunun çözümü için çağrıda bulundu. Aileler, Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğünün yeterli denetimleri yapmamasını ise eleştirdi.

Tigris Haber’in de gündeme aldığı soruna ilişkin ailelerin çağrısı karşılık buldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyarbakır Valisi Munir karaloglu’nun talimatı ile Milli Eğitim Müdürlüğü olaya el koydu. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Feysel Taşçıer, başlattıkları incelemeyi soruşturmaya dönüştürdüklerini söyledi.

Toplantı yapılacak

Taşçıer, sosyal medya üzerinden konuya ilişkin, “Pazartesi, okulun resmî ve gayri resmî ortakları, Okul aile birliğinden temsilciler, Haşim Mertoğlu ve banka temsilcileri ile toplantıda yapacaklarını ve çözüm bulmaya çalışacakları” mesajını verdi. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum