Diyarbakır’da sağlık personeline saldırı!

Diyarbakır’da sağlık personeline saldırı!
Diyarbakır’da, 112’de görevli sağlık çalışanı şehir ortasında köpeklerin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Y.Y adlı sağlık çalışanı 21 gün iş göremez raporu aldı. 

Sima Nur Ebik - Özel

TİGRİS HABER -  Diyarbakır’da son günlerde başı boş sokak köpekleri vatandaşlar için risk oluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanı Y.Y, Hastaneye gitmek için evden çıktı. Otogarda araç bekleyen Y.Y, orada bulunan 15-20 köpeğin saldırısına uğradı. Yoldan geçen bir vatandaşın olayı görmesi üzerine Y.Y hastaneye kaldırıldı. Kolundan ve bacağından yaralanan Y.Y. yaşadığı duruma ilişkin Tigris Haber’e konuştu. 

Taksici yetişmeseydi parçalayacaklardı

Bu durumu daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkililerini ilettiğini dile getiren Y.Y, “Defalarca iletmemize rağmen ne yazık ki bu konuda çözüm bulunamadı. Ben otobüse binmek üzere evden çıktım otobüs terminaline geldim. Diyarbakır otogar kavşağında otobüs beni oradan alacağını söyledi biraz geç kalıyordu mecburen tek otobüs olduğu için dışarı çıktım. Tam otogar kavşağında 15-20 tane köpeğin orada olduğunu gördüm, onlar uyuduğu için karşı kaldırıma geçtim. Beni fark edince hepsinin koştuğunu gördüm, ben de o sırada kaçtım kaçarken yere çakıldım. Gece yarısı olduğu için bir taksici yoldan geçerken durumu fark etti. Taksici fark etmezse belki beni ısıracaklar veya parçalayacaklardı. Taksici fark edince önlerine kırdı kaçtılar. Tabi ki o sırada benim yüzümde ve bileğimde yaralar var, telefonum paramparça olmuş, köprücük kemiğim kırıldığını sağlık çalışanı olduğum için fark ettim. Hemen taksi şoförü hastaneye götürdü beni. 21 gün iş göremez raporu aldım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.