Diyarbakır'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2'ye çıktı

Diyarbakır'da sahte içkiden ölenlerin sayısı 2'ye çıktı
Diyarbakır’da metil alkolle yapılan sahte içkiden zehirlenen Ebugalip Durmuş (52) da yaşamını yitirdi. 2 kişinin öldüğü olayda, 8 kişinin tedavileri sürerken, polis sahte içkiyle ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. 

Tigris Haber-  Diyarbakır’da metil alkolle yapılan sahte içkiden zehirlenen Ebugalip Durmuş (52) da yaşamını yitirdi. 2 kişinin öldüğü olayda, 8 kişinin tedavileri sürerken, polis sahte içkiyle ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. 
Diyarbakır'da önceki akşam farklı bölgelerde metil alkol tüketen 5 kişi, bir süre sonra fenalaşınca yakınlarının yardımıyla kentte çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alınanlardan Şaban Güneş (48) dün tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Diğer 4 kişinin yoğun bakımdaki tedavileri sürerken, metil alkol aldıkları değerlendirilen 5 kişi daha hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedavisi süren Ebugalip Durmuş da bugün yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.


4'ü yoğun bakımda, 8 kişinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.