Diyarbakır'da Selahaddin Eyyubi Bulvarı kısmen açıldı

Diyarbakır'da Selahaddin Eyyubi Bulvarı kısmen açıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Bulvarı’nın 450 metrelik kısmını asfaltlayarak kullanıma açtı.

TİGRİS HABER - Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, kent merkezinde yürüttüğü yol yapım, bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Selahaddin Eyyubi Bulvarı’nın Şanlıurfa Bulvarı ile Ahmet Arif Caddesi arasındaki 1,1 kilometrelik kısmında yol düzenleme çalışmalarına 1 Temmuz’da başlayan ekipler, bulvarın Kantar Kavşağı’ndan başlayarak Fırat Bulvarı Kavşağı’na kadar olan 450 metrelik kısımda zemin iyileştirmeleri yaptı, eksik yağmur suyu ızgaraları döşeyerek hatlara bağladı.

dji-0923-3200x1800.jpeg

Bulvarın bir kısmı trafiğe açıldı

Yol işaret ve çizgilerinin de çekildiği yolun 450 metrelik kısmı trafiğe açılarak halkın hizmetine sunuldu.

dji-0920-3200x1800.jpeg

Asfalt çalışmalarının tamamlandığı kısmın bazalt kaldırım, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları ise ilerleyen günlerde tamamlanıp yurttaşların hizmetine sunulacak.

dji-0935-3200x1800.jpeg

Ekipler, Selahaddin Eyyubi Bulvarı’nın Fırat Bulvarı Kavşağı ile Ahmet Arif Caddesi arasında kalan 650 metrelik kısmında ise yol yapım ve yenileme çalışması başlattı.

Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum