Diyarbakır’da sıcaklıklar yükselişe geçiyor

Diyarbakır’da sıcaklıklar yükselişe geçiyor
Baharın müjdecisi olarak kabul edilen ikinci cemrenin suya düşmesiyle birlikte Diyarbakır’da hava sıcaklıklarında artış bekleniyor. Kentte önümüzdeki günlerde ılık ve parçalı bulutlu bir hava etkili olacak.

TİGRİS HABER - Halk takvimine göre ikinci cemrenin suya düşmesi, kışın sert yüzünün yavaş yavaş geride kalacağının işareti olarak görülüyor. Diyarbakır’da da bu değişim hissedilmeye başlanacak. Meteorolojik verilere göre kentte gündüz sıcaklıklarında kademeli bir artış yaşanacak.

Öğle saatlerinde daha ılık bir hava hakim olurken, sabah ve akşam saatlerinde serinlik etkisini sürdürecek. Gökyüzünün parçalı bulutlu olması beklenirken, yer yer hafif yağış ihtimali de bulunuyor.

Baharın ilk işaretlerinden biri olan cemreyle birlikte Diyarbakır’da önümüzdeki günlerde daha ılıman bir hava bekleniyor.

hava.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.