Diyarbakır spor camiası yasta

Diyarbakır spor camiası yasta
Diyarbakırspor’un eski futbolcu ve teknik direktörlerinden Rafet İyem hayatını kaybetti.

Diyarbakır ve Diyarbakırspor sevdalısı olan İyem’in ani ölümü kentte spor camiasını yasa boğdu. Birçok kişi İyem’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı paylaştı.

Üzüntümüz çok büyük

Gazetemizin yazarlarından Naci Sapan yaptığı paylaşımda, “İçeriden bir kayıp daha. 40 yıllık dostluğu sonlandıran amansız hastalığın pençesinden kurtulamadı, bizi o güzel gülüşünden mahrum etti. Diyarbakırspor da futbolculuk ve teknik direktörlük görevlerini başarı ile gerçekleştiren Rafet İyem hocayı kaybettik. Üzüntümüz çok büyük. Rahmet diliyorum. Aileye, dostlarına, arkadaşlarına, sevenlerine, futbol camiasına başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Başımız sağ olsun

Spor yazarı Saffet Azbay ise, “Hocamız , gazeteciliğe başladığım ilk yıllarda Diyarbakırspor teknik direktörü olarak önemli işlere imza attı, hem takımı başarılı noktalara taşıdı hem de futbolcu yetiştirdi. ‘Çok iyi gazeteci olacaksın. Sende o ışığı görüyorum’ diyerek beni motive ediyordu. Vefatına çok üzüldüm. Allah mekanını cennet eylesin. Başımız sağ olsun” paylaşımında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum