Diyarbakır'daki 'barış' kavgasında 2 kişi öldü

Diyarbakır'daki 'barış' kavgasında 2 kişi öldü
Diyarbakır’da dün gece yarısı barış için bir kıraathanede toplanan iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada yaralı 4 kişiden durumu ağır olan iki kişi sabah saatlerinde hayatını kaybetti

TİGRİS HABER - Olay, Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Lise Caddesi Aliemri 3. Sokak kesişimin de bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında daha önce bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan iki grup barışmak için dün gece kıraathanede buluştu. Kıraathane içerisinde bir süre görüşen iki grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasından grup içerisinde bulunan bazı kişiler bellerinde çıkardıkları tabancayla bir birlerine ateş etmesiyle ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Yaşanan silahlı kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralanırken, hastanede tedavi altına alınan ve durumları ağır olduğu öğrenilen Hidayet Baran (43) ve Ömer Çağlak (46) sabah saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2 kişi gözaltına alındı

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olay sonrası kaçan şahısların evlerine şafak vakti yaptıkları operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili inceleme devam ediyor. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.