Diyarbakır’dan Malazgirt zaferi kutlamalarına tam destek

Diyarbakır’dan Malazgirt zaferi kutlamalarına tam destek
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu himayesinde Diyarbakır ve ilçelerinden Malazgirt Zaferi’nin 948. yılı kutlamalarına 5 bin kişi katılarak renkli görüntüler oluşturdu.

Kutlamalara katılan Diyarbakırlı vatandaşlar,alanda renkli görüntüler oluşturdu.

Diyarbakır’dan Binlerce Kişi Malazgirt’e Gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Malazgirt Zaferi’nin 948. yılı kutlamalarına katılmak üzere sabahın erken saatlerinden Diyarbakır kent merkezi ve ilçelerde toplanan 5 bin kişi kutlamaların yapıldığı Malazgirt’e  giderek kutlamalara tam destek verdi.

Diyarbakır merkez, Kayapınar, Yenişehir, Bağlar, Sur, Hani, Hazro, Lice, Kulp, Eğil, Kocaköy, Çınar, Çermik, Çüngüş, Ergani, Silvan, Bismil, ve Dicle olmak üzere 17 ilçeden binlerce  kişi yüzlerce araç ile kutlamaların katılacağı Malazgirt’e gitti.

Diyarbakır’dan Giden Vatandaşlar Renkli Görüntüler Oluşturdu

Diyarbakır’dan Malazgirt’e giden heyette Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu,AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal,Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak,AK Parti il ve ilçe yöneticileri,sivil toplum örgütleri  ile 5 bine yakın vatandaş yer aldı. Diyarbakır’dan gelen vatandaşlar,zafer kutlamalarının yapıldığı alanda ellerindeki Türk bayraklarıyla renkli görüntüler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.