Diyarbakır'ın efsane amigosuydu, İzmir'de hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın efsane amigosuydu, İzmir'de hayatını kaybetti
Diyarbakırspor'un efsane iki amigosundan biri olan "Amigo Yaşar" adlı Yaşar Subaşının, yaşadığı İzmir'de hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakırspor’un efsane amigosu, "Amigo Yaşar", 23 yıl önce İstanbul’da oynanan maçta tribünden düşerek felç olmuştu. Tekerlekli sandalyede yaşamını devam ettiren Amigo Yaşar lakaplı Yaşar Subaşı, ikamet ettiği İzmir’de dün sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Amigo Yaşar'ın ölümü spor camiası başta olmak üzere onu seven, tanıyan ve duyan Diyarbakırlılar arasında üzüntüye neden oldu.

diyarbakirspor-amigosu-hayatini-kaybetti.jpg

Yeşil Kırmızılı takımın bir diğer efsane amigosu ise Çavuş idi. Amigo Çavuş da, 1996 Diyarbakır Valiliğindeki çalışma odasında silahla intihar ederek yaşamına son vermişti. Diyarbakırspor'un efsane amigosu Çavuş, Türkiye'nin üniversite mezunu olan ilk amigosu, Türkiye'de transfer olan ilk amigo.Tribünleri bir işareti ile coşturan amigo olarak hafızalarda yer edinmişti.

diyarbakirspor-amigosu-hayatini-kaybetti.png

Tigris Haber Ailesi olarak her iki efsane isme, Allahtan rahmet, kederli aileleri ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.