Diyarbakır’ın enleri belli oldu

Diyarbakır’ın enleri belli oldu
Diyarbakır Meya Ajans tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve Diyarbakır’ın ilk ve tek organizasyonu olan Diyarbakır’ın Enleri “Altın Toprak” Ödülleri projesinin finalistleri belli oldu.

Yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başlanan projede www.diyarbakirinenleri.com adresinden hizmet, organizasyon ve iş dünyasının önde gelen markaları 15 kategori ‘den halk oylamasına sunuldu.

2 ay boyunca halk oylamasının devam ettiği projenin oylama süreci 30 Kasım’da sona erdi.

Noter huzurunda oy sayımı yapılan ve tespit tutanağından sonra açıklanan finalistler 24 Aralık’ta düzenlenecek muhteşem bir gece ile ödüllerini alacak.

Meya Ajans kurucu müdürü Elif Yıldız, “Ödül töreni “Diyarbakır Marka ve Kariyer Zirvesi” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenmektedir. Diyarbakır birçok sektörde kaliteli markalara sahiptir. Bu dev markaların bilinirliği için bu tür etkinliklere ihtiyacımız olduğunu düşünerek bu yola çıktık. Global markalarımızla birlikte çok önemli işler yapmış markalarımızı da tanıtmak için böyle organizasyonların fırsat olduğunu düşünüyoruz. Tüm Diyarbakır tek vücut olarak markalarına sahip çıkmalı, yerli markaların gücünü bilmelidir” dedi.

24 Aralık’ta düzenlenecek gecenin organizasyonunda sanatçı Semiha Yankı’da sahne alacak.

whatsapp-image-2018-12-15-at-14.12.53.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.