VİDEO- Diyarbakır’ın Hani ilçesinde otobüsler ücretsiz

VİDEO- Diyarbakır’ın Hani ilçesinde otobüsler ücretsiz
Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, yaşlı ve engeliler başta olmak üzere sıcaktan yürümekte zorluk çeken vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri başlattı.

TİGRİS HABER - İlçede bir ilk gerçekleşirken, otobüs desteğinin Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan geldiği öğrenildi.

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale’nin talimatıyla vatandaşları ücretsiz taşımaya başlayan otobüs, ilçenin caddelerinde dolaşmaya başladı. İlçe esnafından Yusuf Karakoç, ilçede yaşlı ve engellilerin sıcak havada yürüyerek gittiğini kaydederek, yapılan hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

aw377815-02.jpg

“Darısı öbür ilçelerimize”

İlçe sakinlerinden Abdullah Özbek ise, yapılan bu hizmetin diğer ilçelere de örnek olmasını diledi. Özbek, “Özellikle İbrahim Lale’ye teşekkür ederiz. Vatandaşları getirip götürmek için bedava yapmaları çok güzel olmuş. Darısı öbür ilçelerimize, saati belli günde 4 sefer atıyor. Herkes güzergâha çıkarak bedava gidip geliyorlar. Hastane, banka gibi yerlere ücretsiz gitmek müthiş bir şey. Tüm ilçelerimiz böyle yapsa güzel olur” diye konuştu.

aw377815-03.jpg

“Hizmetin en güzel şekilde yapıldığını görsünler”

Başkan Lale ise, “Buradan Valimiz Münir Karaloğlu’na teşekkür ediyorum. Bize modern bir araç tahsis etti. Yaşlı, engellilerimizi merkezde bundan sonra ücretsiz taşımaya başladık. Vatandaşlarımız bu konuda çok memnun” şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum