Diyarbakır’ın iş kadınları konuşuyor

Diyarbakır’ın iş kadınları konuşuyor
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Meclisi “İş Kadınları Konuşuyor” temalı meslek örgütlerinin, özel kamu ve kuruluşlarda yönetici olan kadınların sorunlarını dinlemek ve çözüm odaklı projeler üretebilmek adına bir dizi toplantı serisi başlattı.

Diyarbakır’da ticari faaliyet gösteren girişimci kadınların finansa erişim ve kadın olarak kurumsal alanlarda yaşadıkları sorunlar ile Kentte özel kamu kurum ve kuruluşlarda yönetici olarak görev yapan kadın yöneticilerin cam tavan engelini ne derece yaşadıkları ve karşılaştıkları yönetimsel sorunlar konuşuldu.

dtso-kadin-meclis.jpg

Pandemi döneminde girişimci kadınların yaşadıkları sorunların tartışıldığı toplantı, Dicle Üniversitesi Öğretim üyesi ve TOBB Akademik Danışmanı Şehnaz Altunakar’ın moderatörlüğünde gerçekleşti.

Toplantıya TOBB Diyarbakır Kadın Girişimciler kurul başkanı Zülal Koç, Halk Bankası girişimci uzmanı Nurcan Güngör, Anadolubank Diyarbakır müdürü Hülya Şirvanlıoğlu, Karacadağ Kalkınma Ajansı Girişimcilik Uzmanı Emin Arslan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme kurumu girişimci uzmanı Sezgi Can, KOSGEB Uzmanı Derya Altunbağ, TMMOB Kadın Şube yöneticilerinden Kıymet yıldız ve Nujiyan yıldırım ile Girişimci Halise Aydın, Aylin Turşak, Ceyhan Kocakaya, Esra Arslan ile Sakarya Esnafı Dernek Başkanı Emel Örnek katıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.