'Diyarbakır'ın yeri süper ligdir'

'Diyarbakır'ın yeri süper ligdir'
Diyarbakırspor A.Ş Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Diyarbakırspor’u hiçbir zaman 3.Lig takımı olarak görmediğini söyledi.

 Çokkeser,”3.Lig’de olabiliriz ancak Süper Lig markası olduğumuzu düşünüyorum. Sezon sonunda şampiyon olarak 2.Lig’e çıkacağız.” dedi.

Saffet AZBAY

‘İNSANLAR BAŞARIYA SUSAMIŞ’

Diyarbakırspor A.Ş’de deplasmanda oynanacak Kayseri Şekerspor maçı hazırlıkları devam ederken, çiçeği burnunda teknik direktör Fethi Çokkeser, Tigris Haber’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Diyarbakırspor’u asla 3.Lig takımı olarak görmediğini belirten Çokkeser, bu önemli markanın asıl yerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Çokkeser,”Diyarbakırspor’a karşı defalarca oynadım ve teknik adamlık yaptım. Burası önemli bir marka. Şu an 3.Lig’de olabiliriz ama aslında Diyarbakırspor ,Süper Lig markasıdır. Bunu dışarıdan bakarak daha net görüyorduk. Diyarbakır’da da gördüm ki insanlar başarıya susamış. Tribünlerdeki taraftar coşkusu her şeyi anlatıyor.” dedi.

‘HEDEFLER BENİ HEYECANLANDIRDI’

Diyarbakırspor’la anlaşmasının 5 dakikayı geçmediğini savunan Çokkeser, bunun da kulübün hedeflerinden kaynaklandığını söyledi. Çokkeser,”Başkanın hedefleri beni heyecanlandırdı. 2 şampiyonluk yaşadım ancak ilk defa bu kadar idealist,heyecanlı ve büyük düşünen başkan gördüm. Zaten anlaşmamız 5 dakikayı geçmedi. Paradan daha önemli şeyler var. Burada Diyarbakırspor, şampiyon olursa bunun benim için para ile ölçülecek değeri olmaz. Gece-gündüz çalışıyoruz. Sürekli planlama,araştırma ve çalışma yapıyoruz.” diye konuştu.

‘TEK DÜŞÜNCEMİZ 2.LİG’E ÇIKMAK’

‘Kendimden önceki meslektaşlarımı eleştirerek mazeret üretmem’ diyen Çokkeser,Play-Off’u hiçbir zaman düşünmediğini ve 2.Lig’e doğrudan çıkmayı amaçladıklarını ifade etti. Çokkeser,”Lider bir takım devraldık.Bu takımı 2.Lig’e doğrudan çıkaramazsak başarılı sayılmayız. Şimdi mazeret değil icraat yapmanın zamanıdır. Play-Off aklımızdan geçmez. Takımda yüksek bir inanç var. Başkan da istekli ve heyecanlı.Taraftar zaten takımın 12.adamı gibi. Bu şartlarda bize düşen sezon sonunda bu takımı 2.Lig’e çıkarmak. Ben hiçbir zaman 3 maç sonrasını düşünmem. 12 final var ve önce önümüzdeki maç” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.