Diyarbakır’ın yerli markası Erbil’de bir şube daha açtı

Diyarbakır’ın yerli markası Erbil’de bir şube daha açtı
Diyarbakır'ın dünyaya açılan markası olan JİBER, Kuzey Irak'ın Erbil kentinde bir şube daha açtı. Açılışa Türkiye’den ve Kürdistan bölgesinden önemli isimler katıldı.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’ın yerli markalarından biri olan ve 21 yıldan bu yana imalat, 12 yıldan bu yana da perakende satış yapan JİBER,  Kürdistan bölgesindeki 11. şubesini açtı. Erbil’in en işlek caddelerinden biri olan Şoreş Caddesindeki mağaza açılışına önemli isimler katıldı.

Açılışa önemli isimler katıldı

Açılışa Kürdistan Bölgesi Devlet Bakanı A. Maruf, Türkiye Cumhuriyeti Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay,  Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil Hayat, Ticari Ataşe Kerem Tuzlu, IKBY Dış İliş. Direktörü Dr.A. Reşid, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, Jiber Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ogurlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Nevin İl, iş insanı Salih Açığ, Orhan Aslan’ın yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı.

20’den fazla ülkeye ihracat yapıyor

Diyarbakır’da yaratığı istihdam ve yatırımla büyük başarılara imza atan JİBER Şirketler Gurubu aynı zamanda 20’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla ülke ekonomisinin gelişimine katkı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.