Diyarbakırlı bilardocular turnuvada kapıştı

Diyarbakırlı bilardocular turnuvada kapıştı
Diyarbakır’da Gençlik Haftası nedeniyle gerçekleşen Bilardo Turnuvası’na katılım yüksek oldu. 145 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada final müsabakası Murat Macit ile Baran Suna arasında oynandı.

Mahsum Rençber

TiGRİS HABER - Diyarbakır’da Gençlik Haftası nedeniyle gerçekleşen Bilardo Turnuvası’na katılım yüksek oldu. 145 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada final müsabakası Murat Macit ile Baran Suna arasında oynandı. Müsabakayı kazanan Murat Macit turnuvanın şampiyonu oldu.

Baran Suna’nın ikinci olduğu turnuvada üçüncülüğü ise Mustafa Kaya ve Murat Şat elde etti.

Müsabakaların ardında ödül töreni düzenlendi. Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Subaşı ile İl Gençlik Ve Spor Müdür Yardımcısı Abdülbaki Karabulut tarafından dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen turnuvaya yüksek bir katılım olmasının sevindirici olduğunu belirten Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Murat Macit,”Dostça ve centilmence müsabakalar oldu. Bilardonun özünde ve ruhunda zaten bu var. Katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu işin kazananı ve kaybedeni yok.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.