Diyarbakırlı EYT’liler: Haklarımızı istiyoruz

Diyarbakırlı EYT’liler: Haklarımızı istiyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada yılbaşı gelmeden EYT konusundaki düzenlemeyi bitirmek istediklerini söyledi.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada yılbaşı gelmeden EYT konusundaki düzenlemeyi bitirmek istediklerini söyledi. Buna ilişkin Diyarbakır EYT Federasyonu Bölge Temsilcisi Adnan Nart Tigris Haber’e konuştu, “Haklarımızı istiyoruz” dedi.

Boş vaatlere karnımız tok

Diyarbakır EYT Federasyonu Bölge Temsilcisi Adnan Nart, EYT’lilerin 99 öncesi haklarına kavuşmak istediklerini belirtti. Nart: “Boş vaatlere karnımız tok. Meclis tatile girdi. Yani EYT yine ötelendi. Resmi gazetede çıkmayana kadar da EYT’liler, yani bizler sahada olacağız örgütlenmeye devam edeceğiz” dedi.

EYT’liler için yasanın çıkmasına yönelik baskılarının devam edeceğini söyleyen Nart: “Hakkımızı alana dek baskımız da devam edecek, ne bir eksik ne bir fazla. 99 yılı öncesi haklarımız o talep ediyoruz. Aylık Bağlanma Oranlarının (ABO) da 99 öncesi şartları talep ediyoruz. Staj mağdurları EYT’li kardeşlerimizin de hakkını savunuyoruz. Son olarak, yanımızda olanın yanında olacağız, EYT’liler 20 yıldır mücadele ediyor” şeklinde konuştu. (Tigris Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.