Diyarbakırlı iş insanı Cahit Akın Bismil21 Spor’a sponsor oldu

Diyarbakırlı iş insanı Cahit Akın Bismil21 Spor’a sponsor oldu
Diyarbakır’da, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 4. Bölge 3. Grup’ta mücadele veren Bismil21 Spor, takımın ana sponsoru olan Aryana Perde Dünyası tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’ın tarihi ilçesi olan Sur’da bulunan Zerzevan Konağı’ndaki kahvaltıya ev sahipliği yapan Aryana Perde Dünyası Sahibi iş insanı Cahit Akın, görevden alınan Bismil Belediye Başkanı Orhan Ayaz, Bismil21 Spor Başkanı Hacı Güven Tanrıkulu, As Başkan Ekrem Aras, Teknik Direktör Miktat Ekinci ile futbolcuları kapıda karşıladı.

Akın'dan örnek davranış

Kahvaltı sonrası açıklama yapan iş insanı Cahit Akın, takıma sahip çıkmasının iki sebebi olduğunu ifade ederek, “Birincisi bütün iş insanlarının sahip çıkması gerektiğine örnek olunması açısından, diğeri de kentin her dalda olduğu spor faaliyetleri ile de Türkiye’nin belirli yerlerine gelmeleri gerektiğine olan inancım” ifadelerini kullandı.

Bismil21 Spor, geçen hafta evinde konuk ettiği Silvan Belediyespor’u 2-0 yenmişti. Oynadığı üç maçta iki berberlik ve bir galibiyet elde eden namağlup Bismil21 Sportif Faaliyetleri, puanını 5’e yükseltmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.