Diyarbakırlı iş insanı Raif Türk 32 derslikli okul yaptıracak

Diyarbakırlı iş insanı Raif Türk 32 derslikli okul yaptıracak
Diyarbakırlı iş insanı Raif Türk, Bağlar İlçesi’nde kendi adını taşıyacak olan bir okul yapma kararı aldı. İş insanı Raif Türk ve Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu arasında protokol imzalandı.

TİGRİS HABER- Diyarbakırlı iş insanı Raif Türk Bağlar İlçesi'nde 32 derslikli ilkokul yaptıracak. Vali Münir Karaloğlu ile iş insanı Raif Türk arasında okul yapımı ile ilgili protokol imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan’ın da yer aldığı imza töreninde Karaloğlu, Türk’e yaptıracağı okul için teşekkür etti.

Karaloğlu, yapılacak okulla ilgili projenin hızlı bir şekilde hazırlanarak 2022 Eylül ayına yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Diyarbakır’a kazandırılacak bu okulla kenti ve ülkeyi ileriye taşıyacak gençlerin yetişmesi temennisinde bulunan Karaloğlu, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Hayırseverlerin eğitim konusundaki desteklerine çok kıymet verdiklerini ifade eden Karaloğlu, kentte ve kent dışında yaşayan imkânı olan Diyarbakırlı iş insanlarının el birliği ile eğitime destek vermeleri halinde sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.