Diyarbakırlı Kick Bokscular’dan madalyalara ambargo

Diyarbakırlı Kick Bokscular’dan madalyalara ambargo
Antalya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler Şampiyonasında Diyarbakır Yenişehir Belediye spor kulüp sporcuları 2 Altın, 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

TİGRİS HABER - 22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye Kick Boks Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Kick Boks Milli takım seçme kriteri kapsamında yapılan, şampiyonaya büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere toplam 4 kategoride mücadele edildi.

Şampiyonlar Kick Boks Dünya Kupasında temsil edecek

Diyarbakır Kick Boks İl temsilcisi ve Yenişehir Belediyesi spor kulübü Baş Antrenörü İbrahim Ufuk Ertaş, “Başta Diyarbakır ilimiz olmak üzere ve Yenişehir Belediye spor kulüp bünyemizde bulunan Kick Boks sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışmalarımıza ara vermeden sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlamda Antalya’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasında katılım sağlayan sporcularımızın gösterdiği performans ve mücadelelerin karşılığı olarak aldıkları 2 Altın 4 Gümüş ve 3 Bronz Madalya olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak göstermiş oldular. Şampiyonada derece alan ve şampiyon olan sporcularımız Mayıs ayında yapılacak olan Kick Boks Dünya kupasına katılım sağlayacaklar. Bizlere bu anlamda her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan vekili Murat Beşikçi’ye sonsuz teşekkür ederiz.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.