Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Romanya yolcusu

Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Romanya yolcusu
Türkiye Karate şampiyonu Milli Sporcu Sena Kızılaslan, Romanya’da yapılacak olan “World Shotokan Karate Şampiyonası”na katılmak üzere İstanbul’a gitti.

Türkiye Karate şampiyonu Milli Sporcu Sena Kızılaslan, Romanya’da yapılacak olan “World  Shotokan Karate Şampiyonası”na katılmak üzere İstanbul’a giderken, oradan da Romanya’ya geçecek, Türkiye ve Diyarbakır’ı temsil edecek.

Romanya’nın Bükreş ilinde 24-26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan “World  Shotokan Karate Şampiyonası”na Türkiye Karate şampiyonu Milli Sporcu Sena Kızılaslan ile  Antrenörü Milli Sporcu Ayşe Meryem Yazar, Türkiye’den ve Avrupa’dan bir çok kulüpten Milli sporcularında katıldığı Karate Turnuvası için hava yolu ile İstanbul’a oradan Romanya’ya gidecekler.

 

32 ÜLKEDEN 1600 SPORCU KATILIMI BEKLENİLİYOR

24-26 Mayıs 2019 Tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş ilinde‘de yapılacak olan ‘10th World  Shotokan Karate Champıonshıps’na Diyarbakır’dan Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Milli Karateci Sena Kızılaslan ile Kulüp Antrenörü Milli Sporcu Ayşe Meryem Yazar  ile birlik Türkiye’den ve Avrupa’dan Milli sporcularında aralarında oluduğu 32 Ülkeden1600’e yakın sporcunun katılımı beklenen Romanya Open Turnuvası’na katılmak üzere yolla çıktılar.

 

YAZAR: HEDEFİMİZ TÜRKİYE VE DİYARBAKIR’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK

Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörlerinden Milli Sporcu Ayşe Meryem Yazar, “Kulübümüz Sporcularından Türkiye Karate Şampiyonu Sena Kızılaslan ile 5. kez yurt dışında yapılan Özel Avrupa Karate Turnuvalarında dereceler alarak büyük başarılara da imza attık gönül isterdeki maddi imkanlar el verdikçe. Bu tür turnuvalar katılmak ne kadar çok maç o kadar tecrübe kazanmaktır. Asıl amacımız ve hedefimiz Ümit genç ve 21 yaş altı Dünya karate Şampiyonası Milli takım seçmeleri öncesi "Romanya’da yapılacak olan bu turnuvada kendimizi görmemiz ve göstermemiz için iyi bir fırsat olacaktır. Buradan derece ve madalya alarak Türkiye’yi ve Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

karete.jpg

 

MEHMET YAZAR BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Mehmet Yazar  ise “24-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş İlinde ‘de yapılacak olan “World  Shotokan Karate Şampiyonası”na Türkiye Karate Şampiyonu milli sporcumuz Sena Kızılaslan ile kulüp Antrenörümüz Milli Sporcu Ayşe Meryem Yazar’a başarılar diliyorum. Her zaman sporcularımıza maddi ve manevi desteklerim elimden geldiği kadar yapacağım. Allah nasip ederse ve inanıyorum ki şampiyonada da Türkiye’yi ve Diyarbakır ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.