Diyarbakırlı öğrencilerden Gurur Veren Başarı
2023-2024 eğitim öğretim yılında düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Türkiye Birinciliği müsabakaları, 5-8 Mart 2024 tarihleri arasında Bursa'da gerçekleştirildi.
Şehmus Kızılaslan
TİGRİS HABER - Bu müsabakalara Diyarbakır ilini temsilen katılan Kayapınar Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi genç erkek takımı, Türkiye 4.'sü olarak büyük bir başarı elde etti.
Müsabakalarda gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çeken genç sporcular Enes Alaca ve Muhammed Demirkıran, takımlarını en iyi şekilde temsil ederek performans büyüledi
Tekay "Diyarbakır'ın gururu oldular."
Kayapınar Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi Müdürü Serpil Tekay, genç sporcuların elde ettiği bu gurur verici başarıyla ilgili olarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tekay, Bu tür ulusal organizasyonlarda başarı elde etmenin, öğrencilerin spora olan ilgisini artırarak, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine katkı sağladığını belirtti.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.