Diyarbakırlı sanatçılardan örnek davranış

Diyarbakırlı sanatçılardan örnek davranış
Diyarbakırlı yazarlar ve ses sanatçıları organ bağışına dikkat çekmek için konser verdi.

Diyarbakır Diyaliz Hastalarının Haklarını Koruma Derneği, organ bağışına dikkat çekmek için çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Diyarbakırlı sanatçıları bir araya geldiği gecede organ bağışına dikkat çekildi.

diyaliz-(2)-k.jpeg

Ücretsiz verilen halk konserinde Diyarbakırlı sanatçılar tam kadro katıldı. Anlamlı geceye Bedri Ayseli, Nilüfer Akbal, Apojan, Şerif Kayran, Kadir İpek, Fırat Başkale, Çelina, Ferat Üngür, Doğan Çelik, İbrahim Macit, Kerem Sevinç, Zilan Tigris, Şoreş, Koçer, Daver Akyamaç, Ferat, Mecit, Ahmet Çakmak, Aydın Alp, Muharrem Erbey, İlhami Sidar, Lal Laleş, Rıfat Mertoğlu gibi yazar ve ses sanatçıları katıldı.

Ses sanatçıları ve yazarlar, şarkılarını ve şiirlerini diyaliz hastaları için söyledi. Şarık ve şiirler Organ bağışına dikkat çekmek, solmakta olan yaşamların farkına varmak, onlara hayat ışığı, umut ışığı olmanın pencerelerini aralamak için söylendi.

diyaliz-(8)-k.jpeg

​Söylenecek her şarkı, okunacak her şiir yeni hayatlara adandı. Başka hayatlara can katmak isteyenler için yükselen ezgiler. Organ bağışı yaparak birilerine hayat olanlar, can katanlar için söylendi.

​Organ nakli, böbrek hastalarına umut ışığıdır. Her şey hayat için… Organ bağışı, yeni bir yaşam armağan etmektir. Yaşamak güzeldir, yaşatmak da! şarkılar, şiirler hayatı güzelleştirenlere geldi.

​Diyarbakır Diyaliz Hastalarının Haklarını Koruma Derneğinin sesini duyalım.

​Yaşamak güzeldir, yaşatmak da!

Sanatçı ve aydınlar şarkılarıyla, şiirleriyle ve söylemleriyle bu anlamlı geceye katıldılar. Sanatçılar herkesten organ bağışı konusunda duyarlılık göstermelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum