Diyarbakırlı Sporcu Yağmur Bera Sarıkaya Şampiyon Oldu
Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Diyarbakır'lı sporcunun büyük başarısı
Antalya bu önemli organizasyonda dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların kıyasıya rekabetine ev sahipliği yaparken, Diyarbakır’dan katılan genç sporcu Yağmur Bera Sarıkaya, gösterdiği üstün performansla büyük takdir topladı.

41 ülkeden 4 bine yakın sporcu katıldı.
Toplamda 41 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcunun katıldığı bu dev organizasyonda, 61 kilo Kick Light kategorisinde mücadele eden Yağmur Bera Sarıkaya, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa uzandı. Final müsabakasında da teknik ve taktik anlamda üstünlüğünü net bir şekilde ortaya koyan Sarıkaya, altın madalyaya uzanarak Diyarbakır adına büyük başarı elde eden, Sarıkaya'nın bu başarısı, yalnızca bir kupa kazanmakla sınırlı kalmadı; aynı zamanda Milli Takım kadrosuna girme yolunda da önemli bir adım anlamına geliyor.
Hedefim milli takıma girmek olacak
Başarının ardından açıklamalarda bulunan Sarıkaya, “Bu şampiyona için çok yoğun hazırlandık. Antrenörlerimin desteği, ailemin inancı ve Diyarbakır halkının duasıyla bu başarıya ulaştım. Türk bayrağını uluslararası bir organizasyonda dalgalandırmak adına Milli Takım’a girmek ve orada kalıcı olmak için çalışmaya devam edeceğim ” dedi.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.