Diyarbakırspor 2. Başkanı Akçadağ: Tek hedef şampiyon olmak

Diyarbakırspor 2. Başkanı Akçadağ: Tek hedef şampiyon olmak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor’un 2. Başkanı Erdi Akçadağ, Diyarbakırspor’un hak ettiği yere gelmesi için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor’un yeni yönetim kurulu belli oldu. Hacı İhsan Aydın başkanlığındaki yönetimde Siyabend Aydın, Şehmus Akyıl, Bedri Ayseli, Nafiz Bedirhanoğlu, Erdi Akçadağ, Fatih Hillez, Ensari Aydın, Hanifi Zazaoğlu, Muammer Bayır, Mehmet Karakaş, Muhteşem Erdem, Ümit Sönmez, Şiyar Aydın yer aldı.

El birliği ile çalışacağız

Diyarbakırspor 2. Başkanı Erdi Akçadağ, takımın baştan aşağı değiştiğini belirterek, “Bizlerin bu takımda yer almasının tek nedeni var. Kentin değerini hak ettiği yere taşımak. Çok güzel projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için el birliği ile çalışacağız. Yaklaşık 12-13 futbolcu transferi yapıldı. 7 Milyon TL bütçe ayrıldı. Bu takımın tek bir amaç ve gayesi var, oda bir üst lige çıkmak. Her maçımızı final havasında oynamak istiyoruz. Ayrıca tesisleşme için başkanımızın ciddi uğraşları var. Bu proje hayata geçerse Türkiye’ye model olacak” dedi.

Bu değeri hak ettiği yere getirmeliyiz

Eski Diyarbakırspor yöneticilerinden Şahap Akçadağ ise, “Bu takım hepimizin takımı. Çok güzel bir yönetim var. Bize de düşen bu yönetime sahip çıkmak. Bu ekibin güzel işler yapacağından şüphem yok. Bu değeri hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.