Diyarbakırspor adını yarı finale yazdırdı

Diyarbakırspor adını yarı finale yazdırdı
Bölgesel Amatör Futbol Ligi çeyrek final karşılaşmasında Diyarbakır'ın diğer temsilcisi Bağlar Belediyespor'u uzatmada 2-1 yenen Diyarbakırspor yarı finale kaldı.

TİGRİS HABER - Grup aşaması sonunda 4.bölge 3. ve 3.grupta birinci olarak çeyrek finale yükselen  Diyarbakır'ın iki takımı arasında oynanan maçta gülen taraf Diyarbakırspor oldu. Yeni Diyarbakır Stadı'nda oynanan maçta sonucu uzatma dakikalarındaki gol tayin etti. Diyarbakırspor, 40.dakikada Murat Güneş'in attığı golle ilk  45 dakikayı 1-0 önde tamamladı.  Bağlar Belediyespor bu gole 45.dakikada Serhat Tarhan ile cevap verdi ve 90 dakika 1-1 sonuçlandı.

Eşitlik bozulmadığı için uzatmaya giden maçta  Diyarbakırspor, 105.dakikada Habip Akman'ın golüyle 2-1 öne geçerek turu geçen taraf oldu.

Yarı Final Maçı Gaziantep Temsilcisi İle

Diyarbakırspor'un yarı finaldeki rakibi Gaziantep Ankasspor oldu. 7 Temmuz Çarşamba günü oynanacak maç TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada yapılacak. Final müsabakası da 11 Temmuz Pazar günü yine tarafsız sahada oynanarak 3.Lig'e yükselecek takım belli olacak. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.