‘Diyarbakırspor yeni bir tarih yazacak’

‘Diyarbakırspor yeni bir tarih yazacak’
Bölgesel Amatör Futbol liginden mücadele eden Diyarbakırspor’un Asbaşkanı Şeyhmus Akyıl ve 2. Başkan Erdi Akçadağ’dan gazetemize ziyaret. Akyıl ve Akçadağ, takımdaki tek hedefin her yıl bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.

TİGRİS HABER- Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Diyarbakırspor oyuncuları ve yönetimi maçların oynanacağı günü bekliyor. Pandemi nedeniyle askıya alınan maçların ne zaman oynayacağı belli olmazken, Diyarbakırspor’un başarılı yöneticileri Asbaşkan Şeyhmus Akyıl ile 2. Başkan Erdi Akçadağ, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Diyarbakırspor halkın takımıdır

Diyarbakırspor’un hak ettiği yerde olmadığını belirten Asbaşkan Şeyhmus Akyıl, “Tarihi bir geçmişe sahip olan Diyarbakırspor’un bu halde olması eminim ki tüm Diyarbakırlıları üzüyor. Bizleri bu kulüpte bir araya getiren tek neden bu köklü geçmişe sahip olan takımı hak ettiği yere getirmek. Çünkü Diyarbakırspor bu halkın takımıdır. Takımın tek hedefi var o da her yıl bir üst lige çıkmak” dedi.

Tek hedef süper lige çıkarmak

Yönetimde önemli isimlerin bulunduğunu belirten Akyıl, “Güzel bir yönetimimiz var. Bu güzel sinerji ile bu takımın başarılı olması önünde hiçbir engel yok. Her yıl bir üst lige çıkarak hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu takımı süper lige çıkarmak. Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Diyarbakır halkı ile, kurumlarımızla el ele verip bunu birlikte başaracağız. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman hedefimize ulaşacağız” dedi.

Yeniden tarih yazmak için bir araya geldik

Diyarbakırspor’un köklü bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatan 2. Başkan Erdi Akçadağ ise, “Bizi burada bir araya getiren neden, güzel bir hikayesi olan bu kulübü hak ettiği yere getirmek. Bunu başarmak için yola çıktık. Başarıya hasret bu kente yeniden tarih yazmak için önümüzde hiçbir engel yok. Kurumlarımızla, halkımızla el ele verip bu tarihi hep birlikte yeniden yazacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.