Diyarbekirspor Bursa’ya gidiyor

Diyarbekirspor Bursa’ya gidiyor
Çarşamba günü Bursaspor’la deplasmandaa karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor, yarın İstanbul üzerinden Bursa’ya gidecek.

TİGRİS HABER - 5 günde iki maç yaparak sezonun ilk yarısını tamamlayacaklarını belirten Yeşil-Kırmızılı kulübün başkanı Serkan Genç,”Çarşamba günü Bursaspor’u ve Pazar günü de Diyarbakır’da Bucaspor’u yenerek devre arasına yüksek motivasyonla girmek istiyoruz.” dedi.

Ozan Papaker İyileşti, Tolga Kalender Sakat

2.Lig Beyaz Grup ekibi Diyarbekirspor, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırı nedeniyle ertelenen karşılaşmada Çarşamba günü deplasmanda Bursaspor’la karşı karşıya gelecek.

Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takıma bir iyi ve bir de kötü haber geldi. Sakatlığı düzelen Ozan Papaker maç kadrosuna alınacak. Sakatlığı bulunan stoper Tolga Kalender kadroya yer alamayacak.

Galibiyet hedefiyle hazırlanan Diyarbekirspor kafilesi yarın uçakla İstanbul’a gidip oradan Bursa’ya geçecek.

“5 Günde 6 Puan Hedefliyoruz”

Sezonun ilk yarısında iki maçlarının kaldığını belirten Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ve Pazar günü de Diyarbakır’da Bucasopor 1928 ile karşı karşıya gelecekleri müsabakalardan 6 puanla ayrılmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Genç,”İlk hedefimiz Bursa deplasmanı. Her maç gibi bu maç da bizim için önemli ve zorlu olacak. Kazanmak için hazırlandık. Takımımıza güveniyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız moralli. Bursa’dan 3 puanla dönüp Pazar günü de sahamızda Bucaspor’u yenerek devre arasına yüksek motivasyonla girmek istiyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum