Diyarbekirspor ilk yarıyı kayıpsız bitirmek istiyor

Diyarbekirspor ilk yarıyı kayıpsız bitirmek istiyor
Türkiye’nin en başarılı ikinci takımı olan Diyarbekirspor’da Peyasspor hazırlıkları devam ediyor. İkinci başkan Veysi Avşar, “Son üç maçımızı kayıpsız bitirmek istiyoruz” dedi.

TİGRİS HABER - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig takımlarından 29 puanla lider durumda olan Diyarbekirspor Perşembe günü kendi sahasında Payasspor’u ağırlayacak. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Diyarbekirspor 2. Başkanı Veysi Avşar,  “Geçtiğimiz hafta hakemin yanlı kararlarından dolayı iki puanımız gitti. Umarım görev yapacak hakemlerimiz adaletli bir şekilde maçı yönetirler. Takım olarak maça iyi hazırlandık. Son üç maçımızı da alarak ligi kayıpsız kapatmak istiyoruz” dedi.

Motivasyonumuz üst seviyede

Diyarbekirspor’un tecrübeli teknik direktörü Şenol Demir ise, “Gecen hafta kendi sahamızda oynadığımız Ofspor maçı çok zorlu geçti. Erken yediğimiz gol bizi biraz demoralize etti ancak erken toparlanarak maça ağırlığımız koymayı başardık. İlk yarıda maçın ikinci yarısında baskılı bir futbol ortaya koyduk. Bizim beraberlik golümüz den sonra 3-4 tane net gol pozisyonu da yakaladık ama değerlendiremedik. Maçta Fuat’ında sakatlanması takımda dengeleri bozdu. Maçın kopma notası ise orta hakemin resmen yanlış kararı oldu,  bu maçında kaderini değiştirerek resmen bizim 2 puanımızı yedi diyebilirim. Kopma noktası ise şöyle,  maçta durum beraber giderken maçın son dakikalarında  rakip futbolcu  kaleye giden topu eli ile bariz kesmesi sonucu biz penaltı beklerken hakem devam kararı vermesi maçın kaderini de belirlemiş oldu. Bu maçı unuttuk önümüzde önemli Payaspor maçı var takım olarak moral ve motivasyonumuz üst düzeydedir. Takımda eksik olan sakatlığı olan Fuat ve kart cezalısı olan Okan yok. Biz takım olarak sahaya eksik olarak çıkmayacağız tabi takımda önemli sporcular bunlar. Bizim için  bu maç her maç kadar önemli, ligde lider durumdayız. İlk devreyi bu maç ile birlikte kalan 2 maçımıza alarak ve bu maç ile birlikte geri kalan 2 maçımızda final havasında çıkarak kazanmak istiyoruz ligin ilk devresinde kayıpsız atmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.