Diyarbekirspor, İstanbul’da vurgun yedi

Diyarbekirspor, İstanbul’da vurgun yedi
Ligin yeni lideri Esenler Erokspor’a deplasmanda 3-0 gibi farklı skorla mağlup olan Diyarbekirspor, üst üste ikinci yenilgisini alarak zirve yarışında ağır yara aldı.

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup’ta geçen hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden 1461 Trabzon’a 1-0 yenilerek bu sezondaki ilk yenilgisini alan Diyarbekirspor, İstanbul virajından da eli boş döndü.

Bir başka şampiyonluk adayı Esenler Erokspor’a misafir olan Diyarbekirspor, tel tel döküldüğü maçta farklı yenilmekten kurtulamadı.

Mücadeleye iyi başlayan Esenler Erokspor, 6.dakikada Ali Yavuz Kol’un golüyle 1-0 öne geçti. Aynı futbolcu 20.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak farkı 2’ye çıkardı.
Diyarbekirspor’da teknik heyet, ikinci 45 dakikaya 3 oyuncu birden değiştirerek kötü gidişatı değiştirmek istese de bu durum da olumlu etki yaratamadı.

Afyon Maçının Yeri Belirsiz
İkinci yarıya da yine golle başlayan Esenler Erokspor, 49.dakikada Onur Eriş’le skoru 3-0’a getirdi. Kalan dakikalara başka gol olmayınca sahadan 3-0 yenik ayrılan Yeşil-Kırmızılı takım 11 puanda kaldı.

Diyarbekirspor, gelecek hafta Afyonspor’la karşılaşacak. Diyarbakır Stadyumu zeminin kötü olmasından dolayı bakıma alınacağı için maçın yeri hafta içerisinde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum