Diyarbekirspor lideri konuk edecek

Diyarbekirspor lideri konuk edecek
Diyarbekirspor Bu pazar günü Kendi sahasında ligin lider Esenler Erokspor’u konuk edeceği karşılamanın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

TİGRİS HABER - 2 lig Beyaz grupta mücadele eden, Diyarbekirspor, önemli oyuncuların yoksun Deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzonspor karşında iyi bir futbol oynamasında rağmen sahadan 3-1 yenik ayrılan Yeşil Kırmızlı ekip Bu pazar günü Kendi sahasında ligin lider Esenler Erokspor’u konuk edeceği karşılamanın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

2.Lig Beyaz Grup'ta Play- Off mücadelesi veren, ligde 36 puanla 7 sırada yer alan Diyarbekirspor ligin 26’nci haftasında Kendi sahasında 56 puanla lider olan Esenler Erokspor’ u 18 Şubat Pazar günü Saat 13.30’da konuk edecek, Yeşil Kırmızılı Takım Play-Off bandında mesafeyi kapatmak için sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Yılmaz “Galibiyet için sahada olacağız ”

Diyarbekirspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, gecen hafta Deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon spor maçında İyi oynadıklarınarağmen kazanmadıkları için çok üzgün olduklarını belirtti. Yılmaz, “Buradan sonuç almadan dönmek üzücü olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim.”Artık önümüze bakacağız. Play-Off bandında mesafeyi kapatmak zorundayız. Bu hafta kendi sahamızda karşılaşacağımız ligin lideri olan Esen Eroksporla kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Rakibimizden mutlak galibiyet almak için sahada olacağız bizimde hedefimiz var. Artık puan kaybetmek istemiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.