Diyarbekirspor maçında hakem ‘Of’ çektirdi

Diyarbekirspor maçında hakem ‘Of’ çektirdi
Türkiye Futbol Federasyonu TFF 3. Lig ekibi Diyarbekirspor konuk ettiği Ofspor ile 1-1 berabere kaldı. Diyarbekirspor yönetimi hakeme ateş püskürdü. Başkanvekili Veysi Avşar, yanlı kararları MHK’ya taşıyacaklarını söyledi.

TİGRİS HABER- Türkiye’nin en başarılı 2 takımından biri olan Diyarbekirspor bugün konuk ettiği Ofspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti. Karşılaşmada vasat bir oyun sergilemesine rağmen Diyarbekirspor temsilcisi hakeme takıldı. Diyarbekirspor Başkanvekili Veysi Avşar, kararlarını rakip takım lehine kullanan hakeme tepki gösterdi.

diyarbekirspor2.jpg

Hakemi MHK’ya bildireceğiz

Avşar şunları söyledi, “Herşeye rağmen oyuncularımızı kutluyorum. Kazanmak için her yolu denedik ancak hakemin engeline takıldık. Kalecinin ilk yarıda kırmızı kartla oyun dışında kalması gerekiyordu. Ama hakem takdir hakkını rakip takım lehine kullandı. İkinci yarının sonlarında da net penaltımız vardı, yine takdirini bizden yana kullanmadı. Maçın görüntülerini izledikten sonra Merkez Hakem Kuruluna gidip gitmemeyi değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kulüp'ten tepki

Öte yandan Diyarbekirspor Kulübü hakemin yanlı kararlarıyla alakalı yazalı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada, “Takımımız kendi evinde bugün oynadığı Ofspor maçına hakem damgasını vurdu. Dakika 80’de Ofsporlu futbolcu eliyle ceza sahasında topa müdahale etti.Futbolcunun itirazı bile yokken direk penaltı verilmesi gerekirken penaltımız verilmedi. Hakemlerden yana dert yanıyoruz. Her hafta kasıtlı olarak art niyetli hakemler tarafından takımımıza kırmızı kart vererek müsabakayı eksik tamamlıyoruz.TFF Başkanı Sayın Nihat ÖZDEMİR geçen sene Covid-19’dan dolayı maçları oynatmadan sadece 1 puanla Play-off’a gidemedik. Geçen seneden kalan 6 maçımızı oynatmıyorsun  Play-off dışında bizi tutuyorsan ve bu senede gönderdiğin hakemlerden dolayı basit puanları kayıp ediyoruz. Sayın Nihat ÖZDEMİR TFF Başkanı olmak işadamı olmaya benzemez. Belki iyi bir ticaret hayatın olabilir ama TFF başkanlığı yapamıyorsan eğer bırakacaksın bu işi. Geçen seneden bu yana Şehir olarak taraftar olarak hakemlerin verdiği yanlış kararlardan dolayı tahammüllerimiz kalmadı. Artık buna dur demeniz lazım yoksa Şehir olarak bizler dur diyeceğiz. MHK Başkanı Sayın Serdar TATLI gönderdiğiniz hakemlere hiç mi seminer vermiyorsunuz . Bu kentin emeğiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Yazıklar olsun TFF ve MHK’ya.Emeğe saygılı olun” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.