Diyarbekirspor puan arıyor

Diyarbekirspor puan arıyor
Şampiyonluk ve Play-Off yarışından kopan,az da olsa küme düşme riski taşıyan Diyarbekirspor, 29. hafta mücadelesinde Play-Off adayı Y.Çorumspor’a konuk oluyor. Yeşil-Kırmızılı takım, saat 15.00’da başlayacak maçtan puanla dönmeyi hedefliyor.

Tigris haber Şampiyonluk ve Play-Off yarışından kopan,az da olsa küme düşme riski taşıyan Diyarbekirspor, 29.hafta mücadelesinde Play-Off adayı Y.Çorumspor’a konuk oluyor. Yeşil-Kırmızılı takım,saat 15.00’da başlayacak maçtan puanla dönmeyi hedefliyor.

Küme Düşme Tehlikesi Var

3.Lig 3.Grup’ta 36 puanla 8.sırada bulunan Diyarbekirspor, şampiyonluktan sonra Play-Off umutlarını da yitirmiş durumda. Küme düşme hattından sadece 6 puan uzakta olan Diyarbekirspor, bu korkuyu az da olsa hissediyor. Yeşil-Kırmızılı takım, bu yüzden bugün yapacağı Yeni Çorumspor karşılaşmasından puan veya puanlar çıkarmak istiyor. Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Burak Kaplan yönetecek.

Takımda Önemli Eksikler Var

Bayburt maçından sonra istifa eden Sertaç Küçükbayrak’ın yerine sezon sonuna kadar göreve getirilen Özcan Gökçeoğlu bugün ilk sınavını Çorum’da verecek. Karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilen Raşit Sevindir,Aytaç Deniz,Serdar Ümit Deniz ve Salih Sefercik’in yanı sıra sakat olan Umut Dilek ve cezalı olan Taner Çekiç de bugünkü karşılaşmanın kadrosunda yer almıyor.

İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Diyarbekirspor 1-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.