Diyarbekirspor, Transfer Arayışında

Diyarbekirspor, Transfer Arayışında
Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan ve ilk iki maçında galibiyete hasret kalarak sadece 1 puan alabilen Diyarbekirspor, ara transferin son gününde takviye yapmak için çaba harcıyor. Kale ve savunmaya transfer yapılması bekleniyor.

Tigris Haber- Son Gün Bazı Gelişmeler Yaşanabilir

Önce deplasmanda Gölcükspor’a 2-0 yenilen,ardında da kendi sahasında Turgutluspor’la 2-2 berabere kalarak altın değerinde 5 puan kaybeden Diyarbekirspor’da gündemde transfer çalışmaları var. Devre arasında 14 futbolcu ile yollarını ayırıp 11 transfer gerçekleştiren Yeşil-Kırmızılı kulübün kaleye ve savunmaya takviye yapması gündemde. Transferin resmi olarak sona ereceği bugün bu konuda bazı gelişmeler yaşanması bekleniyor.

diyarbekirspor,-transfer-arayisinda.333333333333.jpg

Hedef Mutlak Galibiyet

Bu arada Cumartesi günü İstanbul’da Halide Edip Adıvarspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda sakat olan Umut Dilek ve cezalı Emre Tosun dışında eksik futbolcu yok. Cezasını tamamlayan Sedat Dursun takımda yer alabilecek.

 Yeşil-Kırmızılılar, bu deplasmandan 3 puan çıkararak 7 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Öte yandan Turgutluspor maçında kırmızı kart gören Emre Tosun, "kural dışı hareketi" nedeniyle ayrıca PFDK’ya sevk edildi. Tecrübeli stoperin cezası bugün belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.