Diyarbekirspor’a Çorumdan transfer

Diyarbekirspor’a Çorumdan transfer
1.Lig ve 2.Lig’de başarılı olan takımların oyuncularını kadrosuna katmasıyla dikkat çeken Diyarbekirspor, geçen sezon 1.Lig’e yükselen Çorum FK’nın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan hücum oyuncusu Berat Ali Genç’i de renklerine bağladı.

Çorum’u şampiyonluğa taşıyan isimlerden

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup’ta sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Diyarbekirspor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeye devan ediyor. Geçen sezon 2.Lig’de şampiyon olarak 1.Lig’e yükselen Çorum FK’da 27 maçta forma giyen, 5 gol ve 5 asist yaparak bu başarıda önemli pay sahibi olan Berat Ali Genç’in transferi kulüp tarafından açıklandı.

Teknik direktör Kemal Kılıç’ın talebi doğrultusunda takviyeler yapan Diyarbekirspor’da Berat Ali 16.transfer oldu. Sakaryaspor,Tuzlaspor ve Pendikspor gibi takımların da formasını giymiş olan 29 yaşındaki Berat Ali, hücüm sağ kanadında görev yapmasına rağmen forvet olarak da oynayabiliyor.

16 transfer gerçekleştirildi

Diyarbekirspor, şu ana kadar 24Erzincanspor'dan hücum oyuncusu Yasin Dülger,Tuzlaspor'dan defans oyuncusu Ömerhan Şahin,Kırklarelispor'dan kaleci Mehmet Cinpir,24Erzincanspor'dan solbek Canberk Dilaver,Tuzlaspor'dan defans oyuncusu İsmail Konuk,Tuzlaspor'dan kaleci Kurtuluş Yurt ,Altınordu'dan defans oyuncusu Yusuf Yalçın Arslan,İskenderunspor'dan orta alan oyuncusu Hasan Hüseyin Acar,Düzcespor'dan sağbek Savaş Polat,Boluspor'dan forvet Ozan Papaker,Alanyaspor'dan orta alan oyuncusu Cem Çelik, Adana Demirspor'dan orta alan oyuncusu Bünyamin Balat, Adana Demirspor'dan savunma oyuncusu Arda Okan Kurtulan, Adana Demirspor'dan Tolga Kalender ,Boluspor'dan orta alan oyuncusu Burak Asan ve Çorum FK’dan Berat Ali Genç’i renklerine bağlayarak zirve için iddialı bir kadro kurdu. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.