Diyarbekirspor’a hoca dayanmıyor

Diyarbekirspor’a hoca dayanmıyor
Sertaç Küçükbayrak’ın da istifa etmesiyle son 7 yılda görev yapan teknik direktör sayısı 19’ü buldu. 3.Lig’deki en kötü sezonunu yaşayan Yeşil-Kırmızılı takım, son 6 haftaya küme düşme riski altında giriyor.

Kimse Sezonu Tamamlayamıyor

Tigris Haber - Kendi sahasında Bayburt Özel İdarespor’a  2-0 yenilerek Play-Off umutlarını yitiren Diyarbekirspor’da teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın istifa etmesiyle son 7 sezonda görev yapıp ayrılan  teknik direktör sayısı 19’a ulaştı. Küçükbayrak’ın kendi isteğiyle görevi bıraktığı bildirildi. Kulübün açıklamasında da bu ayrıntı dile getirildi. Takımı sezon sonuna kadar kimin çalıştıracağı ise belli değil.

BAL’da 3 ve 3.Lig’de 16 olmak üzere 7 yılda 19 teknik direktörle çalışan Diyarbekirspor şimdi 20.teknik direktörünü arıyor.

Bu Sezon Bitmeden 4 Teknik Direktör

Bu sezon bitmeden ayrılan teknik direktör sayısı 4 oldu. Sezona Bülent Akan’la başlayan Diyarbekirspor,5 hafta sonunda Akan’la yollarını ayırıp İskender Eroğlu’nu göreve getirdi. Eroğlu da uzun süre kalamayınca yerine bu kez Nevzat Türkoğlu ile anlaşıldı. İstediği çıkışı yakalayamayan Türkoğlu’nun da ayrılmasıyla 5 hafta önce göreve Sertaç Küçükbayrak’ı  getiren Diyarbekirspor’da bu kan değişikliği de işe yaramadı.

BAL’da 3 ve 3.Lig’de 16 olmak üzere 7 yılda 19 teknik direktörle çalışan Diyarbekirspor şimdi 20.teknik direktörünü arıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.