Diyarbekirspor'da 8 sporcu kadro dışı

Diyarbekirspor'da 8 sporcu kadro dışı
Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Play-Off iddiasından uzaklaşan Diyarbekirspor'da son haftalarda alının kötü sonuçlardan sonra, 8 futbolcusunu kadro dışı bıraktı.

Özel Şehmus KIZLASLAN

TİGRİS HABER - Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve Play-Off hedefinden uzaklaşan Diyarbekirspor'da fatura, 8 futbolcuya kesildi. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Nazilli Belediyespor hazırlıklarına başlayan Diyarbekirspor, geri kalan son 6 maçına kadrosunda yer alan 8 tecrübeli futbolcuya sezon sonuna kadar süresiz izin verdi.

diyarbekirsporda-8-futbolcu-kadrodisi.jpgLigde, düşme tehlikesini hissetmeyen ancak Play-Off şansını kaybeden Diyarbekirspor'da yönetim, takımın geleceği için önemli kararlar aldı. Ligde kalan son 6 maçına takım içinde revizyona giden yöneticiler, 8 as sporcusuna sezon sonuna kadar süresiz izin verdi. Kalan son 6 haftada genç ve fazla forma şansı bulamayan isimlere yer verecek Diyarbekirspor. Kalan son 6 haftada maçlara prestij için çıkacak. Bu maçlarda da genç ve fazla forma şansı bulamayan sporcularla yola devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum