Diyarbekirspor’da tek hedef galibiyet!

Diyarbekirspor’da tek hedef galibiyet!
Son üç maçında sadece iki puan alarak kaybettiği 7 puanla şampiyonluk yarışında derin yara alan Diyarbekirspor, 4 puan gerisinde bulunduğu Somaspor’la Pazar günü yapacağı maçı mutlaka kazanmak istiyor.

Son üç maçında sadece iki puan alarak kaybettiği 7 puanla şampiyonluk yarışında derin yara alan Diyarbekirspor, 4 puan gerisinde bulunduğu Somaspor’la Pazar günü yapacağı maçı mutlaka kazanmak istiyor. Yeni teknik heyeti ile çıkacağı ilk sınavdan zaferle ayrılıp geleceğe umutla sarılmanın hesaplarını yapıyor.

Gelecek İçin Kritik Maç

Yeni teknik direktör Cüneyt Tiryaki yönetiminde ilk sınavını Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak müsabakada ligin iddialı ekiplerinden Somaspor’a karşı verecek olan Diyarbekirspor, bu maçı final havasında değerlendiriyor. Yeşil-Kırmızılı takım 3 puan elde edip yarıştaki rakibi ile puan farkını kapatmayı ve yeniden zirve yarışına sarılmayı planlıyor.

Yeni teknik heyetin göreve başlamasıyla takımda moral ve motivasyonun yükselmesi kritik maç öncesinde galibiyet umutlarını artırıyor.

Taraftarlar Çıkış İstiyor

Taraftarların da gözü kulağı bu maçta. Başarısız sonuçlara tahammülü kalmayan taraftarlar,”Takımın bu kadro kalitesi ile şu anda puan farkıyla lider olması gerekirdi. Bazı nedenlerden dolayı geride kaldık. Ancak umutlarımız bitmiş değil. Bir çıkış yakalamamız lazım. Biz sahada formasının hakkını sonuna kadar veren bir takım görmek istiyoruz. Yeter artık bizi üzmesinler. Bu şehir bunu hak etmiyor” diyerek takıma mücadele ruhu ortaya koymaları gerektiği mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.