Diyarbekirspor’un Hakem İsyanı

Diyarbekirspor’un Hakem İsyanı
Diyarbekirspor, Halide Edip Adıvarspor maçında hakem skandalı yüzünden mağdur edildiğine dikkat çekerek TFF ve MHK’yi bundan sonra dikkatli olmaya çağırdı.

Yapılan açıklamada,” Canlı yayınlanan karşılaşmayı bu kadar yanlı yöneten hakemi, değerli spor kamuoyunun takdirine bırakıyor bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz” denildi.

“90 Dakika Boyunca Hakaretlere Maruz Kaldık”

“90 dakika boyunca Halide Edip Adıvarspor yöneticileri, kulüp başkanı ve taraftarları tarafından yedek kulübemize, hocamıza ağza alınmayacak küfürler edip, tehditler savuran şahısları

Futbolcularımızın eşlerine, çocuklarına ailelerine saldırmaya çalışıp, güvenlik güçlerinin gözü önünde küfürler yağdıran şahısları

Devlet kanalının canlı yayınladığı, böylesine güzel bir atmosferi yanlı tutumu ve kararlarıyla sabote eden hakemleri,

“Hocamız Ve Malzemecimiz Karakolluk Oldu”

Oyuncularımıza, yöneticilerimize en sert şekilde müdahale edip soyunma odasına kadar oyucularımıza müdahale edip, çifte standart uygulayan stat güvenliğini

Bu kadar ayıbın, bu kadar yanlışın üstüne uyduruk sebeplerden dolayı hocamız ve emektar malzemecimizin karakolda ifadelerinin alınmasına sebep olanları en sert şekilde kınıyor, Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çağırıyoruz.

Biz rakibimize verilen penaltıyı değil, bize verilmeyen penaltıların nedenini merak ediyor ve soruyoruz;

“Diyarbakır Denince Zihninizde Ne Canlanlyor”

Neden?

Söz konusu Diyarbakır olunca zihninizde ne canlanıyor ne düşünüyorsunuz bilmiyoruz ama bu kadar emeğin, bu kadar çabanın önüne geçmeye kimsenin hakkı yok!

Canlı yayınlanan karşılaşmayı bu kadar yanlı yöneten hakemi, değerli spor kamuoyunun takdirine bırakıyor bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum