Diyarbekirspor’un Yoğun Maç Programı

Diyarbekirspor’un Yoğun Maç Programı
Diyarbekirspor, ligde ve kupada arka arkaya  22  günde 6 maça çıkacak.

21 Eylül Cumartesi günü Diyarbakır’da Yeşilyurt Belediyespor’la 4.hafta lig maçına çıkacak olan Diyarbekirspor, gelecek hafta içinde kupada Diyarbakır’da Eskişehirspor’la karşı karşıya gelecek.

29 Eylül’de deplasmanda 5.hafta maçında Gölcükspor’la kozlarını paylaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,5 Ekim Cumartesi günü Diyarbakır’da  6.hafta  maçında Muğlaspor’la ve 9 Ekim Çarşamba günü deplasmanda 7.hafta maçında Batman Petrolspor’la puan mücadelesine çıkacak.

Diyarbekirspor, 13 Ekim  Pazar günü ise Diyarbakır’da 8.maçında Kelkit Belediyespor’la karşılaşarak bu yoğun dönemi tamamlayacak.

 

Dinçel’den Takıma Uyarı

Bu arada Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Diyarbekirspor’da teknik heyetten takıma uyarılar geldi. Teknik direktör Selahattin Dinçel, futbolculardan geçen hafta alınan HEASK yenilgisini unutarak Cumartesi günkü karşılaşmaya odaklanmalarını istedi. Dinçel, iyi takım olduklarını ifade ederek,”Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız ve seri galibiyetler elde etmeliyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.