Doğu Perinçek: Devlet Öcalan’ı kısa sürede bırakacak

Doğu Perinçek: Devlet Öcalan’ı kısa sürede bırakacak
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan ile ilgili bir iddia ortaya attı. Perinçek, “Türk devleti kısa zaman sonra Abdullah Öcalan’ı çıkartacak, göreceksiniz” dedi.

TİGRİS HABER- Genel seçimlerde yüzde 0.22 oy almasına rağmen birçok televizyon programının vazgeçilmez isimlerinden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, dün akşam Habertürk’te katıldığı canlı yayında bir takım iddialarda bulundu.

Doğu Perinçek, Abdullah Öcalan ile ilgili ortaya attığı iddiada, “Türk devleti kısa zaman sonra Abdullah Öcalan’ı çıkartacak “Silahları bırakın, biz yanlış yaptık” dedirtecek. Televizyonlara falan çıkartacak. Türk devleti çıkartacak, göreceksiniz. Şu an devletin, MİT’in elimde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar” dedi.

Perinçek, Ayhan Bilgen’in “HDP tersine Türkiyelileşme yaşıyor” açıklamaları için ise, “Bizim Kürtlerimiz içerisinde alkışlanacaktır. Bu bir çığır açıyor. Şimdiye kadar seslendirilemedi korkulardan dolayı. Ayhan Bilgen’in çatır çatır ortaya koyması cesur bir adımdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.