DOGÜNKAD üyeleri proje tanıtımı için bir arada

DOGÜNKAD üyeleri proje tanıtımı için bir arada
Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Derneği’nin (DOGÜNKAD) üyeleri, ‘Aktif Kadın, Eşit Temsil Projesi’ kapsamında bir araya geldi.

TİGRİS HABER - DOGÜNKAD öncülüğünde başlatılan “Aktif Kadın, Eşit Temsil” projesi için start verildi. Avrupa Birliği tarafından finanse edilen KAİSDER ile birlikte Doğu ve Güneydoğu İşkadınları Derneği (DOGÜNKAD), Konya İşkadınları Derneği’nin (KİKAD) de paydaş olduğu projenin açılışı gerçekleşti.

Projeyi önemsiyoruz

Projenin tanıtımı için DOGÜNKAD üyeleri bir araya geldi. Projenin tanıtım toplantısında konuşan DOGÜNKAD Başkanı Rojda Yılmaz, projeyi çok önemsediklerini söyledi. Yılmaz, hayatın her alanında tüm bilgi birikimli, iş gücü, enerjisi dinamizmi ve tecrübesiyle yer alan kadınların sivil toplum kuruluşlarında sadece kotalı nicelik olarak, nitelikli iş insanı olarak kabul edilmesini istediklerini ve bunun için çabaladıklarını belirtti.

Eşit temsil için yola çıktık

Yılmaz şunları söyledi, “İnanıyoruz ki kadın elinin değdiği her yerde anaç olmasının da verdiği güçle adalet vardır, disiplin vardır, güven vardır ve yetenek vardır. O yüzden Aktif Kadın, Eşit Temsil diyerek yola çıktık” ifadelerini kullandı.

 Yılmaz, projenin ses getireceğine inandıklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.