DOGÜNSİFED’in yeni başkanı Devrim Türk; ‘İletişime açık olacağız’

DOGÜNSİFED’in yeni başkanı Devrim Türk;  ‘İletişime açık olacağız’
12 derneğin çatışı konumunda olan DOGÜNSİFED’te yeni bir dönem başladı.

TİGRİS HABER - 12 derneğin çatışı konumunda olan DOGÜNSİFED’te yeni bir dönem başladı. İki dönem dernek başkanlığı yapan Aziz Özkılıç’tan görevi devralan Devrim Türk, yönetim kurulu üyeleri ile yeni dönemin yol haritasını hazırlıyor. Yeni Başkan Devrim Türk, “Kimseyi dışlamayan iş odaklı bir yönetim tarzımız olacak” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurulda DOGÜNSİFED yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Devrim Türk (Başkan), Abdurrahman Aslan, Ceren Odabaşı, Özlem Külahçı, Fahrettin Çağdaş, Faysal Araç, M.Korkut Polat, Nurullah Edemen, Mesut Altın, Nihat Fırathan, Reyhan Aktar, Sezai Ayas, Şah İsmail Bedirhanoğlu, Şeyhmus Akbaş, Vechettin Alsaç.

dogunsifed-3.jpegDaha sonra kendi arasında toplanan DOGÜNSİFED yönetim kurulu görev bölümü yaptı. DOGÜNSİFED’te görev bölümü şöyle gerçekleşti; Başkan Devrim Türk, Başkan vekili M.Korkut Polat, Başkan yardımcıları; Reyhan aktar, Şeyhmus Akbaş, Özlem Külahçı, Vechettin Alsaç, Sayman; Faysal Araç.

Yeni Başkan Devrim Türk, şimdiye kadar görev yapan başkan ve yönetim kurullarına teşekkür etti. Türk, derneği daha ileriye götürmek için çaba içinde olacaklarını, iş odaklı, kimseye dışlamayan herkesle çalışabilen bir sivil toplum anlayışıyla çalışacaklarını ifade etti.

dogunsifed-2.jpeg

Üyeler arasında interaktif iletişimin kanallarını açacaklarını ifade eten Devrim Türk, “Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yer alarak, sorunların çözümü için çaba sarf edeceğiz. TURKONFED’le aktif bir görev sergileyip hem ulusal ekonomide hem konfederasyon içerisinde bölgemizi temsil etmeye çalışacağız. Yapıcı olacağız herkesle iletişimimizi olabildiğince açık tutacağız” dedi.(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.