Dossi Dossinin iptal nedeni yüksek fatura mı?

Dossi Dossinin iptal nedeni yüksek fatura mı?
Kayyım yönetimi döneminde planlanan Dossi Dossi konserinin iptali ile ilgilitartışmalar devam ederken, iptal gerekçesinin yapılan anlaşmaya göre, kesilecek olan yüksek fatura olduğu öğrenildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da dev bir konser yapacağını duyuran Dosso Dossi olarak bilinen Hikmet Eraslan, yaptığı açıklamada, “18 Mayıs'ta Diyarbakır’da planladığımız festival Belediye'nin uygun bulmaması nedeniyle iptal edilmiştir. Yeni festival şehri ve tarihini paylaşacağız. Ez we hez dikim Amed (Seni seviyorum Amed) şeklinde açıklama yapmıştı. Konserin neden iptal edildiği konusunda daha fazla açıklama yapılmazken, sosyal medyada iptal konusunda yoğun tartışmalar başladı. Tartışmalar devam ederken, görüşlerini açıklayan bazı vatandaşlar, iptalin doğru olduğunu savunurken, bazı sosyal medya kullanıcıları iptalin yanlış olduğunu savundu.

Tigris haber olarak yaptığımız çalışmada, Dossi Dossi konserinin iptalinin asıl nedeninin yüksek fatura olduğu öğrenildi. Kayyım döneminde yapılan anlaşma çerçevesinde kesilecek olan faturanın çok yüksek bulunması üzerine konserin iptal edildiği öğrenildi. Anlaşma rakamının ne kadar olduğu ise öğrenilemedi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.