DTSO Başkan adayı Karagöz seçime “mavi liste” ile girecek

DTSO Başkan adayı Karagöz seçime “mavi liste” ile girecek
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkan adayı iş adamı Musa Karagöz, 2 Ekim’de başlayacak meslek komiteleri seçimlerine “mavi liste” ile gireceklerini bildirdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, 2 Ekim’de seçime gidileceği açıklandı. Mevcut Başkan Mehmet Kaya’nın açıklamasıyla birlikte Musa Karagöz, ekibiyle “mavi liste” ile seçime gireceklerini duyurdu. “Mavi listeden başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diyen Karagöz, seçildikleri takdirde bölge tarımını ileri taşımayı hedeflediklerini söyledi.

“Tek bir proje ile 6 bin 500 istihdam”

Diyarbakır’ı bir marka şehri yapacaklarına inandıklarını belirten Karagöz, “Bu projenin hayata geçmesi halinde ilk etapta 6 bin 500 kişiye istihdam sağlanmış olacak. En önemlisi ise içinde mesleki okullar yapacağız. Bu proje sayesinde gençlerimizi iş sahibi yapacağız. Orada okulunu bitiren bir gencimizin işi hazır olmuş olacak ve dolgun maaşlarla çalışmış olacaklar. Bu, DTSO bünyesinde denetimi sağlanmış olacak. DTSO bünyesinde her ilçede bir fabrika kurmayı hedefliyoruz. Salça fabrikası, makarna, bulgur fabrikaları şeklinde olacak. Burada kentte hepimiz bir araya gelip bu projeleri hayata geçirmek için adımlar atacağız. Bir olacağız, bütün olacağız ve kenttin menfaatlerini düşünmüş olacağız. Herkesin içinde olduğu bir sistem olacak. Bunları seçildiğimiz takdirde hayata geçirmenin adımlarını atacağız. Projelerimiz çoktur ve devamı detaylıca ileride her şeyi kurumlarımıza ve kentimize sunmuş olacağız” ifadelerinde bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.