DTSO Başkanı Kaya: 2 günde 54 bin kişi ziyaret etti

DTSO Başkanı Kaya: 2 günde 54 bin kişi ziyaret etti
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası İstişare Kurulu Toplantısını Fuar Merkezinde yaptı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu 2019 yılı 3. olağan toplantısını Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde yaptı.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya başkanlığında yapılan toplantıya Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz ve Turizm Platformu Başkanı Alaattin Tan’da katıldı.

7.Kitap Fuarı hakkında kurul üyelerine bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, “Geçen yıl yapılan 6. kitap fuarına 109. Bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl ilk iki gündeki ziyaretçi sayımız 54.000. Bu da fuarımızın ne kadar kaliteli ve ne kadar ilgi gören bir fuar olduğunu bize gösteriyor. Kentimiz bu anlamda dünyada sayılı kitap fuarlarından birine ev sahipliği yaptı. Bu yıl İstanbul ve İzmir gibi mega kentlerden sonra Diyarbakır'da da Fuar süresi 9 gün olacak. Önümüzdeki yıldan itibaren fuar sayımızı yılda 8 fuara çıkarıyoruz. Kentimizi bütün dünyaya tanıtmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

fuar-002.jpeg

Yüksek İstişare Kurulu üyesi M.Erkan Azizoğlu ise Kitap Fuarı’nın önemine dikkat çekerek, “Bizlerde bu fuara gerekli desteklerimizi ifade etmek adına bu toplantımızı fuar alanında yapmak istedik. Kentimiz kültürüne önemli bir katkı sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kurul üyeleri toplantının ardından yayınevlerinin stantlarını ziyaret ederek katılımcılarla görüş alışverişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.