DTSO’dan bölgenin ilk sandviç panel tesisine ziyaret

DTSO’dan bölgenin ilk sandviç panel tesisine ziyaret
Diyarbakır OSB’de bölgenin ilk sandviç panel tesisi üretime başladı. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, tesisi ziyaret etti.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyarbakır OSB’de bölgenin ilk sandviç panel tesisi olan Atlas Panel Çatı ve Cephe Sistemleri firmasını ziyarette bulundu.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DTSO Meclisi Üyesi olan Abidin Kakdaş’ın Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 3'üncü Etaptaki Atlas Panel firmasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tesis ile ilgili bilgi veren Kakdaş, “Bölgenin ilk sandviç panel tesisi olan Atlas Panel, 16 bin 500 metrekarelik alanda faaliyetini sürdürmektedir. 2019 yılında üretime başladık, şimdilik iç piyasaya satış yapıyoruz. İhracat için ise çalışmalarımız devam ediyor. Ham madde ve diğer kimyasal ürünlerinin dışarıdan getirildiği tesiste son teknolojik makinelerle kaliteli üretim yapmaktayız” dedi.

sandvic.jpg

Diğer illerdeki firmaların satış fiyatlarına göre çok daha hesaplı ve kaliteli üretim yapan Atlas Panel Çatı ve Cephe Sistemleri Firmasına, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası olarak başarılar diliyoruz.

dtso-sandvic.jpg

DTSO Heyeti daha sonra Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 1’Etapta yem üreten Yerginler Yem Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika yetkilisi Suat Yergin ve Fuat Yergin’den işletmeyle ilgili bilgi aldılar. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.