Duyarsızlığa taraftar tepkisi

Duyarsızlığa taraftar tepkisi
Diyarbakır stadyumunda ki otopark, reklam ve loca işlerinin akıbeti ne?

TİGRİS HABER - Diyarbakır Stadyumu'ndaki otopark, reklam ve loca işlerinin buranın kullanım hakkına sahip olan Diyarbekirspor ve Amedspor'un bilgisi dışında Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başkalarına verilmesi ile Diyarbekirspor'un yaşadığı tesis sorunu nedeniyle büyük tepkilerin oluştuğu Diyarbakır'da bu sorunlara çözüm üretilmemesi taraftarları ayağa kaldırdı.
Ortak açıklama yapan taraftar grupları, adım atılmaması halinde 1 Ağustos Pazartesi günü saat 18'de Dağkapı Meydanı'nda yürüyüş yapacaklarını dile getirdi.

HAKSIZ UYGULAMALAR KENTİ BİRLEŞTİRDİ
Diyarbakır'da Diyarbekirspor ile Amedspor başta olmak üzere spor kulüplerinin yaşadığı sorunlar ve buna karşı kurumlar tarafından çözüm üretilmemesi tepki seli oluşturmaya devam ediyor.
Ortak yazılı açıklamada bulunan taraftar grupları, ilgili kurumların tutumuna tepki göstererek,"ya adım atın ya da bizler meydana ineceğiz " restini çekti.
Amedspor ve Diyarbekirspor'un zor şartlarda mücadele ederken aynı zamanda kurumlar tarafından mağdur edildiğini dile getiren taraftar grupları, bu duruma karşı herkesi tavır takınmaya davet etti.

"ADIM ATILMAZSA YÜRÜYÜŞ YAPACAĞIZ"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"İlimiz genelinde spor faaliyetleri yürüten gerek profesyonel gerekse de amatör spor kulüplerinin yaşadıkları imkansızlıklar ve sorunlar kamuoyunca bilinmektedir. Bu sorunlar karşısında; profesyonel kulüplerimizin çözüm odaklı çalışmalarına, ilimizin kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri tarafından hiçbir olumlu cevap verilmemiş ve bu çalışmalar sonuçsuz bırakılmıştır. Profesyonel takımlarımızın yaşadığı stadyum sorunu (yüksek maliyetli kiralama, ihale alanlarının habersiz devredilmesi), tesis sorunu ve amatör kulüplerin bırakın tesisleşmeyi antrenman sahası tahsisinde bile sorun yaşaması, spor ekipmanı tedariği, ulaşım sorunları başta olmak üzere tüm taraflarca bilinen sorunların çözümlerine yönelik ivedi adımlar atılmasını spor kamuoyu olarak bekliyoruz. Adım atılmaması durumunda 1 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00 de Şeyh Sait Meydanı’nda (Dağkapı Meydanı) taraftar derneklerimiz, spor taban birliklerimiz ve kentimiz sivil toplum örgütleriyle birlikte geniş kapsamlı bir basın açıklaması yaparak sesimizi herkese duyuracağımızı bildiriyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum